Snackwagen op locatie

Wat is een warme verkoopautomaat? Een warme verkoopautomaat is een machine die wordt gebruikt om artikelen verwarmd te houden, zodat ze sneller worden verkocht.

Hoe werkt het?

Een hot vending machine werkt ongeveer zoals een bell recycling machine. Het meest voor de hand liggende verschil is dat een bell-recycling machine het geluid produceert van mechanisch gerammel in plaats van het piepende geluid van een vending machine. Bellenrecycling wordt gebruikt in openbare ruimten zoals scholen, kantoren, fabrieken, rechtbanken en parken. Hier volgt een basisbeschrijving van de methode van vending met een warme verkoopautomaat:

1. Bereid de te verkopen artikelen voor

Zorg ervoor dat de spullen schoon en gesteriliseerd zijn. Draag altijd de vereiste hygiënekit.

2. Kies de juiste artikelen voor de automaat

De te vendelen voorwerpen moeten van de bodem worden opgetild met behulp van de juiste veren en moeren. Gebruik een kleverige substantie, zoals schoon plakband, om de bodems van de blikken of potten te markeren.

3. Plaats de catering of etenswaren en glimmende voorwerpen bij elkaar

Plaats de catering- en de etenswaren samen op de bodem. De catering-artikelen mogen nooit in de weg staan van het voedsel of omgekeerd.

4. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is in de automaat

Als je meer artikelen te koop hebt, zorg er dan voor dat er extra ruimte in de automaat is. Zorg er ook voor dat als er niet genoeg ruimte in de automaat is om de artikelen er rechtstreeks op te leggen, je de artikelen met de bovenkant vasthoudt, zodat ze de mechanismen van de automaat niet raken.

5. Plaats de bovenste kaart van de machine

Gebruik de bovenste kaart van de automaat om het mechanisme te starten. Zorg ervoor dat er geen kauwgom of kleverige substantie op de kaart zit. Zorg er ook voor dat de bovenste kaart niet gebogen is.

6. Plaats de onderste kaart van de machine

Gebruik de onderste kaart om het mechanisme te starten. Zodra de onderste kaart getikt is, druk je op de knoppen van de worstjes in de volgende volgorde: genummerd 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, en 21. Druk ook op de worstknoppen in de volgorde waarin ze moeten worden ingedrukt.

7.verzamel de munten en de berkenschors

Gebruik de munten die je verzamelt om de leveringskosten te betalen. U moet de waarde van de munten tellen en ook de waarde van de schors. Berkenbast is goedkoop. Het duurt slechts enkele ogenblikken om het hele proces te voltooien.

8. De koper stimuleren

Deze laatste stap is essentieel. Kijk altijd naar de koper en zorg ervoor dat hij niet verlopen is. De Koper moet worden opgewekt door de activiteiten in de machine. Gebruik zaken zoals:

9. Bereid de werkruimte voor

Neem de tijd om de werkruimte voor te bereiden. Zorg ervoor dat het schoon is. Neem de tijd om oud voedsel uit de rekken te verwijderen. Bananenschillen moeten aan de rekken worden vastgeplakt en ook de stoelen moeten worden aangepast.

10. Maak de werkruimte vrij

Ga tenslotte door uw huis en zorg ervoor dat u de werkruimte leegmaakt. Neem de tijd om de ruimte te ontdoen van alle overblijfselen, restjes of goederen die, indien niet opgeruimd, een puinhoop zouden veroorzaken.

Als u de bovenstaande tips volgt, bent u zeker van een geweldige online koopervaring.