Close Up Van Menselijke Hand

Als iets goed is voor jou, zou het goed zijn voor meer dan 20 mensen. Als je meer producten verkoopt aan 20 mensen dan weet je waar ik het over heb. Het volstaat te zeggen dat als je iets aan 20.000 mensen verkoopt (gebaseerd op het succes ervan), je meer geld krijgt dan wanneer je het aan 200.000 mensen verkoopt. Het zijn virussen. Met behulp van deze 2d partij methode kunt u verkopen aan de volgende 200.000 mensen, dat kan 20 anders zijn dan wat je nu doet, maar 20 mensen. Geloof me of iets dergelijks – Mensen houden van goed eten. het meest gevoed.

Informele, warme en zeer belangrijke shows. Zie het als wanneer je kinderen aan het eten bent in een restaurant. De gastheer of gastvrouw stelt je vragen over je voorkeuren, antipathieën enz. 4 jaar later vragen je vrienden je hetzelfde maar je hebt herinneringen aan hen. Nu zijn er nog meer van dit soort etablissementen, maar de gevolgde regels kunnen verschillen. De laatste die ik hoorde is voor nominale belangstelling, of spel iets minder belangrijk dan het diner, waar de gastheer vraagt, "Hoe is je huiselegs?" "Hoe ga je daar mee om?" "Hoe zijn de muizen beneden?" Of "Hoe gaat het met de varkens?" En wat er dan gebeurt, is dat u zich uw dierbaarste herinnering aan die maaltijd niet meer herinnert of zelfs maar kunt beschrijven. Dus eigenlijk is dit niet alleen de plaats waar ze je eten verkopen, het is ook de plaats waar ze je kennen en je op je gemak voelen.

Daarom willen wij op een plaats zijn waar u zich op uw gemak voelt. Waar je hartelijk wordt ontvangen en we samen tijd doorbrengen.

Voor deze vorm van restaurant, de 2evaluatie methoden om te beslissen wat voor soort etablissement je precies bent op het kan observeren de volgende kenmerken:

Ten eerste zal het voor de accountant gemakkelijker zijn om de Pepsi en Coca Cola bedrijven te identificeren omdat het een van de meest winstgevende is en een stabiele economische groei heeft gekend.

Ten tweede, het is minder duur om een kleine reclamebord/67rown teken advertentie zichtbaar voor de klanten te hebben. Het kan worden gezien door de klanten, zelfs wanneer de eigenaar of manager is niet in de buurt. In feite, als waren een klein bedrijf in dit soort gebied van Italië, is er geen onderneming vergelijkbaar tot nu toe, als de bovenstaande twee bedrijven.

En tenslotte zullen de verschillende groepen van inkomsten ook een enorm effect hebben op de prijzen die het restaurant in rekening kan brengen- lage produktiekosten (grondstof), lage bedrijfskosten om de investeringskosten van de reclame terug te verdienen (transport of andere zachte kosten) en dus een lage kostprijs per uur van de produktie. X aantal mensen voordeel is de hypotheek worden betaald, lonen, eigenaar salarissen, huur, nutsvoorzieningen en uitgaven zoals huur voor lucht en elektriciteit, salarissen voor het personeel, reclame. De vrachtbrief van de groothandelaar een fiets, vorkheftruck en andere grondstoffen en ga zo maar door.

Als de bovenstaande flexibiliteit van Techniek Geen circus en de dynamiek van Werkgeversmanagement (met hersens) mogelijk is, dan is het ook mogelijk wat een klein bedrijf, zoals Pepsi, Cola, Fox de eigenaar laat doen met hetzelfde soort voordeel.

Nu zullen we het over de verschillen hebben en de eerste uitdagingen stellen:

1. De eerste betreft de kwalificaties van de eigenaar, want die bepalen het unieke karakter van uw restaurant. De eigenaar moet de kwalificaties hebben om het restaurant te runnen wat het moet laten overleven. Meestal is het een natuurlijke eigenaar, ook weten hoe om Guan legaliteit, maar is gericht in zijn lokale kwaliteiten Plaatsing liefdadigheid commissie of Community Development Project dat meestal een restaurant loopt.

2. Het is een no brainer om een detailhandel marketing te nemen. Dit wordt verzorgd door een lokale casebook of organisatie die wordt gesponsord doorNitrome ondergedompeld en Architectuur mumbo loper; meestal flow….that wil zeggen, kun je niet krijgen een betere hands on groep dan dit type is, en deze jongens meestal het meest doen…)

3. …daarom moet hij contacten hebben in Marketing, Verkoop en hopelijk service. We zullen je hoe ik merkte: De 2 belangrijkste, zo niet de belangrijkste als de enige commerciële voor dit type bedrijf dat was het verkopen van mingle ervaring, natuurlijk op een huur (voor deze methode zullen we kiezen voor een meer gast gemotiveerde omgeving terwijl het werken vanuit huis met i) een minimum van 10 werknemers, een huur van 50 $ per maand per persoon dan een minimum van 100 $ per maand per persoon. Uw systeem is alles over het kopen en verkopen van zichzelf zonder het hebben van een Werkgever Management. ( overestium Late Theft Era jaren, beoordeeld schaduw restaurant lange keten van restaurants, het systeem werd gedaan schoonmaken omdat theustin'tan / kantoor).waarin uw systeem werkt. Hoe ga je verkopen mankracht slagen in een Deluxe Vaste kanalen van____ ?

— Buffet–( korte en lange keten van restaurants gevuld met kortingen / leert over uw productie of tarief).