Snackautomaat kopen

Snackmachines zijn precies wat de naam zegt: kleine machines om snacks te maken. In een wereld waar het gemakkelijk is om ongezonde snacks te eten, is een snackautomaat een gemakkelijke manier om uw werknemers van gezonde snacks te voorzien zonder dat ze dure, eenmalige levensmiddelen hoeven te kopen. Toch is niet elke snackautomaat hetzelfde. Misschien kunt u een aantal nuttige tips vinden als u zelf een snackautomaat wilt kopen. Lees verder voor meer informatie over het kopen van een snackautomaat en enkele van de beste merken en modellen die verkrijgbaar zijn.

Wat zit er in een snack machine?

Er zijn twee hoofdzaken waaruit een snackautomaat bestaat: de snacks en de machine. De snackautomaat zelf hangt af van wat voor soort snacks je wilt verkopen, en hoeveel je er per uur wilt maken. Wil je één snack per machine maken, dan zul je een kleine snackautomaat moeten kopen. Wil je meerdere snacks per machine maken, dan zul je een grotere snackautomaat moeten kopen. Veel snackmachines worden ook geleverd met een dispensersysteem om mensen gemakkelijk te kunnen voeren zonder dat er iemand met een dienblad in de ruimte hoeft te staan.

Soorten snackautomaten

  • Eenpersoons snackautomaten – Eenpersoons snackautomaten hebben meestal ongeveer 50 eenpersoons snacks. Dit is perfect voor kleine kantoren of welzijnsprogramma's waar u werknemers gezonde opties wilt bieden.
  • Multifunctioneel – Een multifunctionele snackautomaat kan worden gebruikt om verschillende snacks te maken. De meeste multifunctionele machines kunnen meer dan één soort snack maken. Dit is geweldig voor kantoren die hun werknemers meer opties willen bieden.
  • Full-service – Full-service snackautomaten kunnen doorgaans een grote verscheidenheid aan snacks maken. Deze worden vaak gebruikt in grotere kantoren waar u een groot aantal werknemers van snacks wilt voorzien.
  • Digitaal – Digitale snackautomaten zijn een duurdere optie, maar ze zijn ook efficiënter. Deze kunnen de temperatuur en vochtigheid regelen, zodat uw snacks van de beste kwaliteit blijven.
  • Dispensing – Met een dispenserende snackautomaat kunt u snacks uitdelen zonder dat er iemand met een dienblad in de ruimte staat. Dit is handig als u een klein kantoor hebt en niet iemand wilt aanstellen als snackautomaatbediener.
  • Andere functies – Sommige snackautomaten, zoals die met een ingebouwde ijsmachine, zorgen voor zowel de automaat als de snacks.

3 betrouwbare merken voor snackautomaten

Er zijn veel snackautomaten op de markt, maar een paar springen eruit als betrouwbare merken die goede machines met goede garanties produceren. Hier zijn enkele merken om naar te kijken: – OEKO-TEX Standard 100 Certified 100 procent voedselveilige materialen – Deze snacks zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die 100 procent voedselveilig zijn. Ze hebben ook een extra diepe afvoer om stankoverlast te voorkomen. – Tender Serve – Deze snacks zijn gemaakt met echt fruit en groenten die weinig natrium, suiker en vet bevatten. Ze zijn ook glutenvrij en koosjer gecertificeerd. Ze worden geleverd met een garantie van 30 dagen zonder vragen om u gemoedsrust te geven. – National Automatic – National Automatic-snacks bevatten weinig suiker en vet en zijn gemaakt van echt fruit en groenten. Ze zijn ook USDA-goedgekeurd voor vriezers onder 0 graden Fahrenheit. Wil je deze snackautomaat kopen doe dat dan bij een vending bedrijf.

Conclusie

Snackautomaten zijn een geweldige manier om uw werknemers van gezonde snacks te voorzien zonder een investering in dure levensmiddelen. Ze zijn er meestal in single-serving of multifunctionele varianten, en sommige hebben zelfs verstrekkingsmogelijkheden. Afhankelijk van uw behoeften en de beschikbare merken kan een snackautomaat een goede investering zijn.

Deze machines kunnen een handig hulpmiddel zijn voor elk kantoor dat gezonde snacks wil aanbieden. Ze zijn vooral handig als u een klein kantoor hebt of niet genoeg mensen in uw kantoor hebt om regelmatig snacks te maken. Er zijn een aantal factoren waarmee u rekening moet houden bij de aanschaf van een snackautomaat, zoals welke soorten snacks u wilt verkopen en welke merken betrouwbaar zijn.