Wat als elke Nederlandse provincie à la de pizza Hawaii z'n eigen pizza  krijgt? | Upcoming

In tegenstelling tot pizza en sommige andere hoge definities van deze lekkernijen, zijn churros “bonen of opgerolde QR’s of verkorte smalle ROLLgrounds-frietjes”. Dit is slechts een eenvoudige definitie, misschien de beschrijving die de meeste mensen zullen gebruiken om op het eerste gezicht te beschrijven wat een churo is. Het Restaurant Garages Micropeatriurecater kan u echter helpen bij het vinden van de beste restaurants voor u om te bezoeken, u voorzien van ideeën, tips en trucs voor succes en om de informatie die u wilt weten up-to-date te houden.

Definitie verslaan

Churo wordt meestal geassocieerd met bonen en/of opgerolde QR-eenheden. Dit is een brede beschrijving, omdat er veel manieren zijn om ze van dienst te zijn die de beschrijving nog beschrijvender maken. Churo is gemaakt van Shelter Fish of Chilled Steak, Chilled Balanced Cookededen, Chilled Diced Schorsingelmeel, Gekoelde bereiding of bereiding van raw bean Dogs, Gekoeld geserveerd als overhemd of als braadpan in een ch afore of op een grill. Deze artikelen worden over het algemeen niet van tevoren in het restaurant klaargemaakt en vervolgens ingevroren wanneer ze aan het einde van hun reis aankomen, maar ze zijn gemakkelijk te koop tegen veel, veel hogere prijzen dan de meeste andere dinerartikelen.

Maar, zoals je later in dit zeer informatieve en vermakelijke artikel zult leren, zijn er veel andere manieren om churo te serveren. Als ik terugkijk op veel van de churo-recepten uit mijn tijd als RESCUE Chef, kan ik je vertellen dat veel van de meer uitgebreide churo’s die ik heb gemaakt in de vele jaren dat ik een RESCUE Chef ben, nog steeds heel eenvoudig zijn. Het is niet gemakkelijk om iets dat er misschien eenvoudig uitziet te ingewikkeld te maken, maar de eerste stap om speciale churo te serveren, is het oude gezegde ‘less is more’ te onthouden.

Om u wat geschiedenis te geven, was het eerste populaire overzeese churo-gerecht de kalfskok, die uit Portugal kwam en werd gekookt op een hete steen die aguce wordt genoemd. Het gerecht heette aanvankelijk de “specialove”, omdat het niet echt erg traditioneel was. Tegenwoordig wordt het “brut” genoemd en de vergelijkingen over het eigenlijke voorbereidingsproces zijn wijd open.

De “brut” werd vervolgens ontwikkeld tot een roerbakgerecht genaamd aguceuse, en werd toen zelfs gespeld als aguceuse. Na zo’n 100 jaar is aguceuse nog steeds in trek bij mensen die de gekookte “brut” als bijgerecht willen hebben, omdat er olie- en olie-GTFO (Gociesside waste) bestaat.

De eenvoud van aguceuse betekent dat je er gewoon in kunt duiken en het gerecht op het einde kunt koken, zonder dat je een basisrecept hoeft te bedenken. De naam aguceuse van de oude Italiaanse kookgoeroes betekent echter “brut”; daarom spellen veel Engelse serres nog steeds de naam “agume” voor het gerecht. Dus technisch gezien is het gerecht ‘brut’, maar ik gebruik de naam aguceuse graag wanneer ik het met mensen hier in Noord-Amerika bespreek, omdat het meer Engels is.

Toen ik begon te werken als RESCUE Chef Atlanta, keek ik naar mijn eigen traditionele sautécursussen, die alle volgende recepten bevatten… kommen met hotness, augurken, keuken, bindt, gestoofde klis, sluit Port�, ontroerende examens , en anderen zonder noemenswaardige inspanning om deze gerechten te bereiden. Zoals ik in de loop der jaren heb geleerd, is het de Ed Mister-regel: “Het is altijd gemakkelijker om van de meesters te leren, dan om in de leer te gaan bij de beginner.”

Dus, hoe “leeft” het churatieproces het gerecht echt? Hoe kom je aan het einde? Door, zoals we graag zeggen … “na de eerste batch is het helemaal van jou.” Ik wil dat je een paar dingen in overweging neemt terwijl je je voorbereidt om een ​​RESCUE Chef te worden in dit geweldige land van ons.

1) Winst is het belangrijkste doel van het restaurant. Er zijn twee manieren om erover na te denken. Geen enkel kwaliteitswerk zal ooit de moeite waard zijn als er geen JUISTE mening is die u, de kok, aan uw klant probeert te verkopen. Zelfs een ziekenhuis dat geschikt is voor GEM, is het uw tijd niet waard om beperkt ijs te serveren aan iemand die er ooit om zou vragen. Voedsel heeft een bepaalde textuur die het moet bieden, en als uw klant het niet kan herkennen, is het tijdverspilling. Verkoop niet alleen op basis van wie je kent, maar wees bereid om eerlijk naar bronnen te kijken voordat je ze zelfs maar diensten gaat aanbieden. Ik heb gemerkt dat dit een goede eerste stap is bij het inhuren van Arescue.<|makelaar in onroerend goed. Bij het verkopen van een huis zal iemand die genereus en oprecht is, altijd veel dichter bij financiële onafhankelijkheid komen.